English (United Kingdom)Hungarian (formal)
Adatkezelés PDF Print E-mail

Adatkezelési tájékoztató

 

Jelen adatkezelési tájékoztató a biomark2000.huweboldalon egyes szolgáltatások igénybe vétele kapcsán személyes adatokkal beazonosított Felhasználók önkéntesen megadott adatainak kezelésére és tárolására vonatkozik.

 

Adatkezelő

Név: BIOMARK 2000 Kft.

Székhely: 1136 Budapest, Hollán Ernő utca 31. mfsz 3.

Adószám: 11910752-2-41

cégjegyzékszáma: 01-09-694160 (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága)

Tárhelyszolgáltató: Aladár-Consulting Kft. (7635 Pécs, Magyarürögi út 134., Cg.02-09-066743), This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Felhasználók

Azon természetes személyek, akik a biomark2000.hu weboldalon egyes szolgáltatások igénybe vételére feliratkoztak, szolgáltatás rendeltek meg vagy bármely más módon személyes adataikat beazonosítható módon önkéntesen megadták.

A felhasználó által megadott adatok pontatlanságáért, vagy valótlanságáért az adatkezelő felelősséget nem vállal.

 

A BIOMARK 2000 Kft. tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban vállalatunk általános tevékenységének fejlesztéséhez használjuk fel.

A nyilvántartott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény és a Kft. adatvédelmi szabályzata előírásainak betartásával végezzük.

 

A Felhasználónak jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az Adatkezelő által a Felhasználóról nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat az Adatkezelő ne használja fel, illetve a szolgáltatás teljesítéséhez már nem szükséges személyes adatokat a nyilvántartásból törölje.

 

Vonatkozó jogszabályok

·           2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

·           1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során

·           2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről

·           az Európai Parlament és a Tanács 2016. április 27-i (EU) 2016/679 rendelete a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet - GDPR)

 

Az Adatkezelő a Felhasználók személyes adatainak kezelése során a fenti vonatkozó hatályos jogszabályoknak teljes körűen eleget tesz, célja, hogy a Felhasználók az Adatkezelő által üzemeltetett weboldalt biztonságosan és a hatályos jogszabályoknak megfelelően vehessék igénybe.

 

Cookie-k (sütik)

A weboldal cookie-kat, azaz sütiket helyezhet el a Felhasználó böngészésre használt eszközén, amennyiben ezt a Felhasználó kifejezetten jóváhagyja a weboldalra való első belépéskor. Fontos, hogy ezek a cookie-k nem az Adatkezelőnél, hanem a Felhasználó böngészésre használt saját eszközén kerülnek elhelyezésre, így a Felhasználó az, aki teljes mértékben rendelkezik felettük.

Az adatkezelés a weboldal szolgáltatásait igénybevevő regisztrált Felhasználók és az Adatkezelő közötti folyamatos kapcsolatot, a felhasználói élmény javítását, valamint a statisztikai adatok alapján történő közvélemény-kutatást szolgálja.

Az Adatkezelő a cookie-kat arra is felhasználja, hogy a következő látogatás során a Felhasználó korábbi tevékenységével összhangban lévő tartalmat nyújtsa a Felhasználó számára, automatikusan be tudja tölteni annak saját beállításait, így kényelmesebbé téve a weboldal használatát.

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. További információ az alábbi linken érhető el.

A cookie-k használatát ezen az oldalon elfogadom.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk